Címlap Rólunk Iratok Kapcsolat

A topolyai Tájékoztatási Közvállalatot a topolyai községi képviselő-testület döntésével összhangban alapították 2002-ben. Tájékoztatási Közvállalatunk a RÉGIÓ RÁDIÓT és az EXPRESS CHANNEL kábeltelevíziót öleli fel. Alapfeladatul tűztük ki, hogy minőséges TV- és rádióműsorokat készítünk, feldolgozunk és sugározunk. Műsoraink informatív, kulturális, oktatási, művészeti, szórakoztató, sport és más tartalmúak, mellyel igyekszünk kielégíteni községünk polgárainak igényeit, illetve műsorainkkal szeretnénk inspirálni a hallgatóinkat és a nézőinket.

Közvállalatunk kiterjedt marketinggel rendelkezik. A tájékoztatást és a reklámtevékenységet a honlapunkon keresztül is végezzük. Több rendezvénynek mi vagyunk a főszervezői, vagy médiatámogatói, megemlíthetjük pl. a Régió Hangja elnevezésű tehetségkutató, szórakoztató zenei versenyt is. A jövőben vezető szerepet szeretnénk betölteni ezen a területen.

Mint lokális médiaház, jelentős tekintélyt vívtunk ki magunknak. Számos hazai és nemzetközi elismerés tulajdonosai vagyunk. Továbbra is vezérfonal cégünk politikájában, hogy minél népszerűbbek legyünk a régióban.

Kreatív és dinamikus rádió és televízió szeretnénk maradni, melyben a hallgatóink, nézőink örömüket lelik.